Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vila Prelungirea Ghencea
398000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Situata intr-un cartier nou si in plina dezvoltare (Prelungirea Ghencea), vila dispune de 420mp si este asezata pe un teren de 1320 mp. Este construita in anul 2004 cu finisaje deosebite precum marmura, granit, piatra naturala si bambus.

Curtea spatioasa si amenajata va sta la dispozitie cu o piscina racoroasa si iluminata de 4x8mp si 2m adancime, un foisor in care va puteti delecta pe timp de vara, garaj si poarta automata, cu casuta de vara (cu bucatarie de vara)si gratar dublu.

Iar pentru bucuria copiilor cu chef permanent de joaca (dar si pentru adulti!) va asteptam cu leagane, balansoare, hamacuri, topogan, saltea elastica, franghie si scara de catarat, cos de baschet teren  de badminton si masa de tenis.

Tot in  curte veti gasi si o cladire de 100mp ideala pentru birouri, locuinta, afacere, sau pur si simplu pentru depozitarea bunurilor.

Si pentru ca mancatul sanatos este important va oferim si doua gradini de legume.

Intrand in vila veti gasi un living spatios cu bucatarie deschisa, 8 camere, sala de sport utilata, sauna, biblioteca si  sala de lectura, crama, totul fiind mobilat si dotat cu aer conditionat, cablu tv, telefon si internet.

Pentru siguranta dumneavoastra veti gasi si alarma, camere de supraveghere cu mini tv si video-interfon.

Curent trifazic, acces TIR.Pentru si mai mult confort, vila este izolata termic exterior.

Si daca nu era de ajuns, va oferim si posibilitatea platii la un pret negociabil de 947euro/mpc (420x947e=398.000).

Viziteaza site:
www.wix.com/vanzare/casapentrutine

TOATE UTILITATILE  !!

Pret mp teren (inclusiv constructiile): 302euro.
Din Gura in Gura